19 Ocak 2011 Çarşamba

ÖLESİNE Bİ YAZI İŞTE



gecenin bu vakti canım sıkılıyor.yanlızım kendımı öle hissedıyorum kötu gunler gecıırıyorum bunuda atlatıcam ama bıraz canıma okuycak.bıten bi evlilik ne kadar zormuş ya kangren olmus kesiyosun acı veren yerını ama hala sızısı suruyor ne tuaf.peki nolcak bundan sonra hayat ne getırıcek bana.kafam cok karışık işim yok ugraşım yok ama derdim çok napıcam ben bu nasıl bı hayat böle ya.. bana yardımcı olun arkadaşlar yorum yapın akıl verin buna cok ıhtıyacım var.

4 yorum:

  1. Canım evliliğim bitti demişsin çok özel değilse sebebini bilmek isterim.Üzüldüm kolay değil bir hayatı bitirmek.Dışardan sıkıntısını gördüğümüz birine ayrıl gitsin demek kolaydır.İnsan böyle birşeyi kendi düşününce ne kadar da ağırdır.Rabbim sabır versin.Kaç yıllık evliydin?Senin imtihanın buymuş sakın isyan etme lakin Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş.İsyan etme sakın ona sığın.Ruhumuzu huzura kavuşturacak tek O'dur.Bu süreci en az hasarlı yürekle geçirmeni diliyorum:(

    YanıtlaSil
  2. Canımm blog dünyasına hoşgeldin. Öncelikle yaptığın yorum için teşekkür ederim :) Ben zaten bloğunu takip ediyordum.

    Ayrılık kötü bi durum tabi ama bitmesi gerektiği için bitirmişsin evliliğini. Kim mutlu huzurlu evliliğini bitirmek ister ki. Bu yüzden hiç üzülme. Düşünme. Kendine yeni uğraşlar bul bence. Blogunla uğraş en çok. Gerçekten en güzel hobilerden çünkü. :)

    YanıtlaSil
  3. cokoprensın tutkunu anlaşamadık ayrıldık kafalar uymyor malum eşler arası aynı frekans olmayınca ayrı telden calıyoz.rabbim kullarını iyi bir eşle ödüllendirir,kötü eşlede imtihan edermiş hakkımızda hayırlısı..

    YanıtlaSil
  4. enn moda hoşbulduk tesekkur ederım

    YanıtlaSil